tisdag 15 januari 2013

Boxningen är tillbaka!

Vinterns schema är i full gång med MASSOR av pigga medlemmar. Nordic har ett rejält uppsving med många "60 plussare", lunchtränande och en helt hysterisk träningshall på kvällen. Det finns väldigt många gruppträningspass på vårt schema och en trevlig nyhet är att boxningen är tillbaka. Monika och Evelina tar hand om passet på torsdagar kl 17:30. Läs mer om veckans gruppträning på http://cmsswe.bypolar.fi/web/6/webPage.html

3 kommentarer:

  1. Hejsan!
    Detta har inget med schemat att göra, utan om er fb-sida. Har förstått att ni uppenbarligen aldrig läser där. Den 9/5 2012 la jag in ett foto med ett tips, egentligen ingen fråga.... men jag hade åtminstone uppskattat någon sorts reflektion. Den 6/1 i år ställde jag en fråga, och.... inget svar :( Har stött på i receptionen också, men det har nog glömts bort (vilket jag förstår för det är fullt upp med annat). Kanske kan jag få ett svar här, om du har lust att kolla in fb. Leta på datumen som jag uppgett ;)
    Tack på förhand! :)

    SvaraRadera
  2. fb? menar du facebook? Ja den har vi svårt att få någon ordning på :( Från början lät det så bra med fb som ytterligare en kontakt med er medlemmar men om ingen uppdaterar och driver den så fungerar den inte. Själv är jag ingen fb människa och försöker hålla mig därifrån så mycket som möjligt ... men jag skall kolla med Madde som har fått ansvar för den ;)

    SvaraRadera
  3. Precis, fb = facebook :)
    Ok, jag väntar och hoppas på svar från Madde då ;)

    SvaraRadera