söndag 17 februari 2013

Intro RX Endurance eller Advanced?

Nu kan du anmäla dig till vårens camper i CrossFit! Introcampen är för dig som vill lära dig grunderna i CrossFit och Rx campen är det naturliga steget för dig som nu kan grunderna och vill utveckla dina färdigheter. Vi startar även två nya camper i CrossFit Endurance och CrossFit Advanced. Endurance är med en inriktning på uthållighet och löpning. I campen tränar du 2 gånger utomhus (löpskola olika sorters intervallöpning och tarzan löpning) 1 gång inomhus med CrossFit pass med övningar som stärker dina löparmuskler. I campen Advanced tar vi dig ett steg längre i CrossFit. Det blir träning av de olika lyften och en hel del övningar i vår rigg och våra ringar. Oavsett om du söker "total fitness" eller någon gång i framtiden vill testa tävlingsformen CrossFit så är Advanced campen något för dig. För att gå Intro och Endurancecamp krävs inga förkunskaper men vill du delta i RX eller Advanced så behöver du en Introduktionscamp eller CrossFit PT före.
Pris på camperna: 1900 kr för Intro (12 platser) 1500 kr för RX (12 platser) och Advanced (12 platser) och 1200 kr (15 platser) för Endurance.
Anmälan i receptionen på Nordic eller till någon av instruktörerna.

6 kommentarer:

  1. Innebär Endurance att det inte blir nån annan löpträning i Snapen som det varit tidigare?

    SvaraRadera
  2. Endurance ersätter vår tidigare löpträning i Snapen med mig som "tränare". I Endurance ingår två pass löpning (löpskola, tarzanlöpning mm) passen ligger på måndag och torsdag kl 18:00. Förutom löpning blir det styrketräning i Boxen 2 pass i veckan (för de som vill) Träningen är med inriktning mot CrossFit och styrketräning som stärker dina löparmuskler.

    SvaraRadera
  3. När börjar camperna och hur länge håller de på? Tänker främst på endurance.
    /Kristin

    SvaraRadera
  4. Endurance Advanced och Rx startar 24/3 och pågår i 8 veckor. Endurance blir en vidareutveckling av den löpning vi gjort i Snapen tidigare. Två pass löpning med intervaller och löpskola ett pass på söndagar i "boxen" och om man vill ett pass på onsdagar i Open Gym.

    SvaraRadera
  5. Är det så att man inte kan vara med på löpningen på Snapen om man inte är med på campen alltså?
    /Johanna

    SvaraRadera
  6. Hej Johanna! CrossFit Endurance blir löpträning måndag och torsdag kl 18 och CrossFit söndagar kl 19. Endurance löpningen kommer inte att specifikt vara på Snapen utan flytta runt på olika ställen. Du behöver ingen CrossFit erfarenhet för att vara med på Endurance och jag kan lova dig en utveckling i din löpning om du vill vara med i gruppen. Pris för Endurance i 8 veckor är 1200 kr och då ingår tester matrekommendation och passen:)

    SvaraRadera