lördag 28 augusti 2010

10-åringen firad!

Över 80 personer firade 10 åringen med mat glatt humör och "skön"sång. Tack Therese Hans Madde och Evelina som såg till att allt fungerade.... och tog hand om städet efteråt. Även ett stort tack till Sill o Dynamit (Niklas) som återigen levererade god mat och till Jimmy Andersson (trubadur) för musiken. 10 år med kraftkällan - Nordic har gått fruktansvärtfort kan vi konstatera.
Med den satsningen vi gör nu i nya maskiner-gruppträningspass-instruktörer och i nyrenoverade lokaler förstår ni att vi satsar framåt mot ytterligare 10 trevliga träningsår. Näst i tur av förändring är att skapa en aktivitetshall av "röda" hallen så att ni under dagtid skall kunna träna stationsträning/crossfit. I oktober kommer sedan den senaste flugan i funktionell träning - dynamisk kettlebell- ett gruppträningspass med k-bells. Men en sak i taget -i morgon måndag startar höstprogrammet med en mängd roliga gruppträningspass -välkommen till en höst full av rolig och bra träning.

4 kommentarer:

  1. aktivitetshall låter kul!!

    SvaraRadera
  2. Höstens schema är ju kanon! :) MEN... jag efterlyser beskrivning av de nya passen på hemsidan.

    Susanne C

    SvaraRadera
  3. Ok Susanne! vi tar tag i det så snart vi får lite tid över. Tänker du på ngt speciellt? Lenas rörelse-balans-stretch (RBS) eller maddes duo styrka? = vi jobbar två och två med enbart kroppen som motstånd. eller basic step? nej det har du nog koll på...

    SvaraRadera
  4. Ja det var just step som jag undrade över. Haha... nädå det var RBS (som f ö låter som en sjukdom ;). Men jag tackar för förklaring!

    Susanne C

    SvaraRadera