söndag 25 mars 2012

Vecka 13.

Hej hej hej!
Ny vecka nya tag på Nordic Club.

Med vecka 13 så passerar vi en fjärdedel av året :S tiden går snabbt men snabbast kanske den går om man kör ett gruppträningspass eller körde ett hårt pass i gymmet.

Åke är tillbaka och håller på onsdagskvällen ett Extensivt intervall pass. Ta chansen att trampa ur benen riktigt ordentligt i detta kanonpass.

För er 60+are så kommer det att bjudas upp till dans i form av ett corepass i dansbandsanda. Evelina plockar fram sina leende guldbruna ögon och inspirerar.

För er Zumba älskare där ute ( dem flesta har nog redan noterat det) så kommer det nästa måndag en gästinstruktör till Nordic Club. Nelson Varas från Lifeclub Götene kommer och svänger på höfterna. Först till kvar på platserna och ni kan boka dem från och med lördag kl 18:30.

För er som letar efter receptet till paleo banankakan för hållas till tåls en dag till, Evelina hade inte receptet till handa men jag hoppas att kunna publicera det imorgon.

Btw många experter anser att bananen var den första frukten som vi började att "odla".

/ Hans

Edit: Här kommer receptet :)

Banankaka.

3 ägg separerade
5 matskedar honung
4 matskedar olivolja
2 mosade bananer
1 tsk bakpulver
1 tsk kanel
4,8 dl mandelmjöl

Värm ugnen till 175 grader. Vispa äggulor och honung tills det blir fluffigt. Lägg i olja, vaniljsocker, mosade bananer, kanel, bakpulver och mandelmjöl, blanda väl. Vispa äggvitor i en skål rejält. Tillsätt de behandlade äggvitorna till övriga mixen. Smörj en form. In i ugnen i 40-45 min. Lycka till :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar