torsdag 6 december 2012

CrossFit Mariestad!


Ingen har väl kunnat undvika att CrossFit Mariestad slår upp portarna i januari? 400m2 med rolig och varierad träning för alla. För att få bästa träningseffekt och säkerhet krävs en introduktion i CrossFit vilket du får genom våra camper eller av en CF instruktör.
CrossFit Camp: CrossFit som träningsform bygger på ständigt varierande funktionella rörelser i intensiva hårda pass. Med den lokalen har vi i princip inga begränsningar i hur passen kan se ut och du kan som deltagare vara säker på att du alltid kommer att ställas inför nya utmaningar för varje pass. Passen varar sällan mer än 45 minuter och under den tiden jobbar du med hela kroppen i olika rörelsemönster. För att delta i en camp behövs inga förkunskaper utan vi går igenom alla rörelser steg för steg och möter dig på den nivå du är.
Test: Innan campen gör vi ett test där vi mäter dina nuvarande värden vad gäller kondition styrka och kroppskomposition. Testet görs sedan om efter campens 8 veckor för att utvärdera förbättringar.
Introduktion: Campen första pass inleds med genomgång av de viktigaste lyften och har stort teknikfokus. Förutom att ha roligt är ju trots allt det viktigaste att ingen skadar sig av träningen.
Kostupplägg: CrossFit är så mycket mer än bara träning. De tre grundstenarna i en hälsoförbättring är förutom träning sömn och mat. Vi ger dig kostrekommendationer för att du skall få så bra resultat som möjligt av din träning. Vår rekommendation är Paleolistisk kosthållning och du får introduktionsmaterial om maten men även praktiska matlistor. Det är givetvis inget krav att följa kosthållningen men många känner den stora hälsoeffekten och väljer att följa våra rekommendationer.
Boxen: Förutom att du tränar 3-4 gånger i veckan i någon av våra camper har du genom ditt träningskort fri tillgång till CrossFit Boxen andra tider. Ett perfekt tillfälle att slipa sina svagheter som stelhet oliksidigheter mm mm.
Tider: Vi kommer att hålla igång 5 st camper samtidigt på lite olika tider för att så många som möjligt skall kunna ha möjlighet att vara med. Vi tar endast 12 personer i varje camp för att kunna säkerställa att alla får den personliga och kvalitativa hjälp de behöver.
Pris: Priset för campen är 1500 kr före julafton och 1900 kr efter. Perfekt tillfälle att köpa en fin julkapp till sig själv :)
Och hur anmäler jag mig? Prata med receptionen - 70018

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar