måndag 31 december 2012

Gott Nytt År!

Stort tack för året som gått! Vi gör ett av våra bästa år och är nu inne på vårt 13 e' verksamhetsår- tiden går väldigt fort. För oss har 2012 varit ett utbildningens år. Förutom spetskompetens på vår personliga träning så har vi kompletterat med utbildning av instruktörer i Pilates BodyBalance Kettlebells och CrossFit. Vi har fått riktigt fint tillskott i vår instruktörsstab med Maja Ohlsson (BodyPump mm) Maria Sköld (Yoga) Johan Jönsson (CF) Veronica Holm (BodyBalance) Marcel Orchel (CF) Linnea Fransson (CF) Stina Johansson (KB) Jenny Andersson (Pilates). Den stora träningstrenden 2012 har utan tvekan varit högintensiva pass som HIIT Tabata och inte minst CrossFit. Stora nyheten för 2013 är vår CrossFit Box på 400m2 med riktigt rolig funktionell utrustning. Under januari startar över 60 personer sina personliga utmaningar i våra populära CrossCamper. Men allt kommer inte att handla om CrossFit under 2013. Vi har som målsättning att utveckla Dans Wellness och 60+-passen. Madelene startar efter helgerna en omgång av workshops för 60+ gänget med olika intressanta ämnen. Åsa kommer tillbaka med BodyJam och vi får ytterligare en yoga instruktör i Veronica. Som ny utrustning kan ni till en början se fram emot nya roddmaskiner (Black Beauty) både till NC och CF Mariestad.     
Till alla er medlemmar som gör att vår träningsklubb finns och hela tiden utvecklas -                            Gott Nytt År!
Vårt nyårslöfte: Vi skall förbättra din hälsa!   
PS: Har du något nyårslöfte? Vårt tips är att du väljer träningsmål som är både konkreta mätbara och realistiska. Skriv ner dem på papper så har du större chans att nå dem :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar