fredag 4 juni 2010

Sommar ångest?

Vill du snabbt få en fin kropp som passar in i bikinin eller i den lilla svarta? Då tipsar vi om Universal Contour Wrap- en teknik som vissa kändisar använder för att snabbt fixa till kroppskonturerna. http://translate.google.se/translate?hl=sv&sl=en&tl=sv&u=http%3A%2F%2Fwww.tribute.ca%2Fnews%2Findex.php%2Fstar-secrets-for-a-gorgeous-red-carpet-body%2F2010%2F03%2F01%2F&anno=2
Men om jag inte har pengarna för contour wrap eller kanske vill att formen skall vara lite längre än några timmar? För många aktualiseras frågan om fettförbränning när vi närmar oss varma sommardagar och kläderna börjar åka av. Hur ser jag ut i shorts eller bikini? Hur skall jag få till en bra fettförbränning? De två bästa tipsen är : Få mer muskler och träna upp din kondition!
Musklerna behöver mycket energi och ju mer du tränar musklerna ju mer förbränner du fett. Genom att förbättra din kondition ökar din fettförbränning både genom att förbättra konditionen men också genom att ha en bättre kondition. Ok... kanske inte ett så "sexigt" tips men det finns ingen genväg till -The Real Thing -bara ren rå träning.

Ha en riktigt bra fredag och en fantastisk helg (om vi inte ses på några pass i helgen)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar