tisdag 25 juni 2013

Nya Camper startar 1 september!

Intro Endurance RX eller Advanced? Vilken camp passar dig? Anmäl dig till höstens CrossFit camper i receptionen eller till din instruktör så lovar vi dig en riktigt rolig och effektiv träningshöst. IntroCampen är för dig som är nybörjare och behöver grunderna i CrossFit övningarna. Förutom träning så hjälper vi dig med kosthållningen för bästa träningsresultat. EnduranceCampen har sitt fokus på löpning både vad gäller teknik hållning och uthållighet. RX är vår fortsättningscamp för dig som har gått intro och vill utveckla din teknik. CrossFit Advanced är vår träningsmässigt tuffaste camp för dig som har grunderna men vill ta CrossFit träningen ett steg längre.

2 kommentarer:

  1. Hej! Jag är lite sugen att kanske hänga på introcampen i höst, men är inte medlem på nc, går det ändå? Hur mycket kostar en camp?
    /Anna

    SvaraRadera
  2. Hej Anna! En introcamp kostar 1900 kr oavsett om du är medlem på NC eller ej. I campen ingår 3 pass i veckan med gruppen där du får lära dig grunderna i alla lyft och cf övningar. På onsdagar har du Open Gym mellan 17-20 där du kan få hjälp med just det som du behöver träna extra på. Förutom den fantastiska träningen så hjälper vi dig även med mat som optimerar din träningseffekt. Du får kostschema med både recept och inköpslista - Paleo style :)
    Maila oss om du vill hänga på så lovar jag dig en riktigt bra träningshöst / Tommy

    SvaraRadera