onsdag 1 januari 2014

Gott Nytt År!

Nytt år med bra träning och positiva möten på Nordic Club Mariestad. Visst gick 2013 väldigt fort? Här kommer en väldigt väldigt kort sammanfattning över det som hände på Nordic under året.
Året brakade igång med nytt schema på Nordic där den efterfrågade boxningen kom tillbaka och CrossFit Boxen slog upp portarna. CrossFitCamperna blev snart fulla och träningen var en succe' från start. I februari fick vi besök av Kostdoktorn Andreas Ehnfelt som föreläste inför en fullsatt publik på Teatern och CrossFit Boxen hade en officiell invigningsfest. I februari kunde vi även räkna in våra 2 nya Personliga Tränare Linnea och Joakim till träningsstaben på Nordic. Under mars var det sedan ett stort fokus på PT träning med olika aktiviteter och vi passade även på att byta datorsystem från Polar till Gymcontrol. I April  gick vi med i kampanjen dopningsfritt Skaraborg och startade PT tävlingen Challenge (som Johanna Skorupka gick och vann). I maj månad visade vi upp CrossFit på torget i samband med Springtime (tack alla medlemmar som ställde upp). Som vi sedan följde upp i september under Speed Art. Sommaren var ganska lugn på Nordic med ett fantastiskt fint väder. CrossFit boxen ställde upp med 3 deltagare i Solid Open som försvarade boxens ära. Höstschemat drog igång med nyheter som Step'Strength Yogalates och Poweryoga och vi bjöd på workshops i Yoga (tack Lena och Veronica). Nya Crossfit Camper drog igång och i oktober välkomnade vi Michaela som ny massör till DagSpa. I november 18-20 provade vi kampanjen gratisdagar så att era vänner fick en chans att prova träning hos oss vilket blev en succe' och återkommer i januari. Under December startade vi vår uppfräschning av Nordic Club med till en början cafe' och reception. Hela träningsåret avslutades med ett fantastiskt trevligt pass i CrossFit boxen (med 44 medlemmar!tack joakim och Linnea)

Nu ser vi fram emot 2014 med stor tillförsikt. Nytt gruppträningschema med nyheter som Les Mills CxWorx och Sh'bam ligger färdigt. Personalen och instruktörer laddar för CrossFit Camper DagSpa behandlingar workshops och en massa galna upptåg. Är du redo?
Vår verksamhetside står fast - Vi skall förbättra din hälsa!
2014 nu kör vi!! 
                       Bild: 44 medlemmar avslutade året med träning på nyårsafton i "Boxen"

1 kommentar:

  1. Vad hände med Yogan... fullt hus på workshops. Sen inget mer :((((

    SvaraRadera