söndag 5 juni 2011

Semestertips!

Är du sugen på en mer aktiv semester som inte kostar skjortan?


Mitt näst billigaste tips till sommaren blir vandring i vackra Tiveden. Du får en kombination av träning och återhämtning (för själen) och billigt blir det :). Boendetips får bli Stenkällegårds camping som är både fräsch och mycket lugn. Och det billigaste då? ja det är nog bromö med cykel och matkorg. Så varför kasta sig iväg till sommarland Liseberg och Gröna Lund när vi har en så fantastisk natur (the real thing) att utforska?
Imorgon på Nationaldagen (måndag) blir det söndagsschema igen på gruppträningen. Kommer ni på cirkel så skall jag visa er några riktigt fina styrkeövningar.

Löpträning tisdag blir backen i Snapen! Välkomna 18:00

2 kommentarer:

  1. Ännu billigare blir det om man bor i tält och planerar vandringen så att man hinner över gränsen före mörkret, slår upp tältet och fortsätter vidare dagen efter. Eller också gör dagvandringar och ser till att man har tillräckligt mycket tid på sig att hinna tillbaka till bilen, det är ju bara ca 7 mil att åka dit beroende var man börjar. Och man måste nog ha en viss erfarenhet av hur lång tid till exempel 5 kilometers vandring tar för att inte ge sig i skogen för sent på kvällen i tron att "man hinner de där några kilometrarna på ett par timmar", det är ju inte precis som att springa på asfalt. Och om vattnet tar slut, som det har gjort för undertecknad, kokar man vatten från sjön, aptitligt ser det inte ut men man blir inte sjuk av det. Säger en som har nog trampat alla stigarna i den skogen.

    Ulla S

    SvaraRadera
  2. Älskar Tiveden, men har inte varit där på länge! Får nog bli en tur i sommar då!

    SvaraRadera