fredag 9 december 2011

Tack Brödboden!

Jag hoppas ni är nöjda med föreläsningen av Jonas Colting på teatern igår! Jonas levererade ett viktigt budskap om mat och träning under 3 intressanta timmar. Och budskapet var den nakna hälsan- riktig mat med mindre mängd kolhydrater -bort med socker och utan tillsatser och träning som förbättrar vår fysiska kapacitet (ok väldigt kortfattat). Stort tack till Evelina Madde och Hans som hjälper till i det tysta och till Brödboden för den fantastiska mingelmaten.
PS:tyvärr blev det lite fel i mariestadstidningen som troligen pga för lite kunskap i ämnet kallade föreläsningen -den nakna löparen och menade att Colting ville att man skulle springa i skogen för att det är symmetriskt. Själva essensen i föreläsningen försvinner ju med titeln -den nakna löparen och naturligtvis skall vi vara i skogen för att allt är osymmetriskt ojämnt krångligt så att vi får lyfta på benen och krypa klättra mm (men det förstår ju ni:)
Hoppas ni nu är än mer taggade till bra funktionell träning- i eftermiddag 16:30 blir det ett nytt crossfit och på söndag en hel hög med bra pass.
Ha en bra fredag och trevlig helg!


1 kommentar:

  1. Superintressant och rolig föreläsning med många tänkvärda ämnen! Dessutom mycket god och fräsch mingelmat från Brödboden :-) Tack alla inblandade för att ni ordnade detta! Ni som inte var där missade nåt!!

    SvaraRadera