torsdag 29 december 2011

Gott Nytt År!

Stort tack alla medlemmar för ett riktigt bra träningsår 2011! När vi nu summerar 2011 (som gick väldigt fort) kan vi se att det är ett av vårt bästa år företagsmässigt. Flytten av min sjukgymnast verksamhet från Rehab Center till Nordic var lyckad och stärkte vår profil som Mariestads hälsocenter. Grupptränings nyheten i januari Zumba blev en succe' och den funktionella träningen växte ytterligare med pass som TABATA och CrossFit. Personlig Träning har blivit etablerad och är nu var mans/kvinnas hjälp med träningsutveckling. Minimalism är en tydlig träningstrend och mer träning utförs nu med kroppen som redskap och "barfota"träning ersätter klumpiga skor. Vad planeras då för 2012? Ja en hel del på Nordic Club kan jag säga.
Vi gör en tydligare satsning på att förbättra Hälsan hos er medlemmar. Vårt samarbete med Academy ger en klar kvalitets höjning på träningen då vi utbildar både Madelene och Åsa till Lic Styrketräningsinstruktörer och Lic Personlig Tränare och säkerställer kvaliten på våra gruppträningspass.
Vi inser alltmer att maten har en mycket stor betydelse för hälsan och dina träningsresultat och rekommenderar kost utan skadliga tillsatser. Ett naturlligt seg för oss blir att förändra utbudet i det vi säljer i vår reception. Från årsskiftet kan du enbart köpa barer och dricka av riktiga råvaror som är bra för din hälsa utan skadliga förtjockningsmedel smakförstärkare eller med färgämnen. Vi slutar därför med produkter från Multipower och ökar samarbetet med Dahlblads som levererar de produkter som vi kan rekommendera.
CrossCamp blir verklighet med start 5/2 2012. Under 8 veckor har du möjlighet att förbättra din hälsa rejält genom att delta på campen. Du som deltar får träna CrossFit 4ggr/v varav 3 är gruppträningspass och 1 eget utformat. Du får även under dessa 8 veckor äta Paleo kost för att ge dig optimala förutsättningar för att lyckas. Före och efter campen mäts kondition fett% midjemått.- ledare för campen är Joakim och Linnea.
En annan nyhet på träningsfronten blir Funktionell Stretch och Funktionell Träning i grupp: Under 8 veckor får 8 av er medlemmar möjlighet att förbättra era kroppsliga svagheter. Har du stelhet i kroppen kommer funktionell Strech med Lena Vilstrup garanterat ge dig bättre smidighet och om du vill förbättra muskulär svaghet och oliksidighet så är gruppen funktionell träning med Christina Rygh det du behöver. Båda PT grupperna kör 1 g/v med individuella tester före och efter programmet. Mer info och anmälan i receptionen. Förutom detta planeras en Army Fitness Camp i vår och en större satsning på dans.
Tack för träningsåret 2011! Nu firar vi in nya året och gör 2012 till ett år i hälsans tecken - vad behöver du förbättra?
PS: ses vi nyårsafton kl 10:15?

Tommy

2 kommentarer:

  1. Gott nytt år till er alla. Ja, året har gått rejält fort och nu är det redan nytt år. Ska göra det mesta för att träna mig i form igen då vikten inte är vad den ska vara. Ha ett bra nytt träningsår. Mvh// Ulrika Falk

    SvaraRadera
  2. Gott Nytt År på dig också Ulrika :)

    SvaraRadera