måndag 31 januari 2011

Succe för Zumba!

Veckan rivstartade med premiär för Zumba med 35 ! deltagare i röda hallen och de flesta verkade mer än nöjda med passet. Nu är det riktigt tryck på Nordic med fulla pass och inte ens plats i skåpen på "prime time" = precis som det skall vara :) med nov dec inräknat börjar vi närma oss toppnotering vad gäller medlemmar - nu ca 100 nya på 3 månader!

5 kommentarer:

  1. Synd att ni inte informerade tidigare att ni släppte fler platser :( Jag avbokade mig 10 minuter innan deadline, för jag trodde att det inte fanns någon chans att komma med. Jag låg långt bak i reservlistan.
    Önskar bättre info om det blir förändringar i fortsättningen, Tack :)
    Mvh
    Susanne

    SvaraRadera
  2. Hmm... vad jag förstår så flyttade dom ner i röda hallen för att få plats med fler- sorry. Jag tror det blir zumba även på söndag? Kolla med Madde för säkerhets skull :)

    SvaraRadera
  3. Vad bra :)) Såg att zumban ligger på schemat redan. Den här gången ska jag boka mig så fort det bara går ;)

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Är det enbart på söndagar som det är zumba?

    Är och dansar bugg den tiden nämligen på söndagar så det är typiskt att det krockar. Jag skulle gärna vilja testa zumba. Bugg är så himla roligt så jag vill inte missa de 10 tillfällena som det är. Mvh// Ulrika Falk

    SvaraRadera
  5. Ok.. Madde skall väl egentligen svara.. men söndag och måndag vad jag förstår. Just nu vill vi ha 5 instruktörer i Zumba - känner ni någon?

    SvaraRadera