fredag 28 september 2012

Tack Jonas!

I det närmaste 100 personer kom till teatern för att lyssna på Jonas Bergqvist :)  Jonas  levererade en intressant och mycket inspirerande föreläsning om kostens betydelse för vår hälsa och prestation. För en lekman kändes Jonas mycket påläst och välutbildad men ändå ödmjuk i sitt förhållningsätt till ämnet . Vi tackar för en lärorik och mycket trevlig kväll.

3 kommentarer:

  1. Det var en mycket intressant föreläsning. Även för oss som redan är lite frälsta fanns det nyheter och nya infallsvinklar att ta ställning till.
    Kul att Nordic Club engagerar föreläsare att hålla föreläsningar till Mariestad. Det ger mervärde och bakar ihop kropp och hjärna när det gäller träning och livsstil.
    Att få nya funderingar kring hur man hanterar sin kropp och sitt liv är alltid bra, oavsett om man håller med om allt som sägs eller är skeptisk.

    SvaraRadera
  2. Håller verkligen med! Jättebra! :)

    SvaraRadera
  3. Tackar :) fler föreläsningar kommer! Och man måste inte hålla med om allt.. men att diskutera och debattera göra att vi tänker till och kanske hittar det som passar för just oss.

    SvaraRadera