söndag 2 september 2012

Höstschema v.36


Hej hej hej !

Nu drar hösten igång på riktigt  :)
Vecka 36 är start för vårt höst schema.Schemat är fyllt med pass och vi har ansträngt oss för att skapa ett schema som passar för alla. Notera alla kombinations möjligheter som erbjuds t.ex: tisdag 30 min spinning med Irene och sen 1 h Bodypump med Hansi så har vi fått oss ett riktigt bra spinn&pumppass. Torsdagskvällen bjuder på fler kombinationsmöjligheter än en stryktipsrad :)
Vi har dock två pass som låter vänta på sig lite. Det första passet är Hiit som börjar vecka 38 och det andra passet som låter vänta på sig lite är BodyJam som börjar vecka 39 men den som väntar på nått gott......
Fredagsmorgon erbjuder 3 st pass: spinning, crossfit och yoga. Få en perfekt start på fredag genom att köra ett pass och avsluta sedan med lite härlig frukost på  Nordic Club. 


Några små förändringar smyger sig in i schemat under veckan, Zumban utgår pga sjukdom och ersätts utav en taggad Tea Gröndin och 2*30 min Step. Har du inte provat step tidigare eller har svårt att hinna med Torsdagens tid så har du nu ett ypperligt tillfälle.
Det är många som är sugna på att komma igång och träna och för att vara garanterad plats på gruppträningarna så rekommenderar jag alla att boka sig på passen.


På tisdagkväll så kommer Jenny att ha lite "prova-på-massage". Jenny ställer upp sin mobila massagebänk i receptionen och bjuder på 15 minuters massager.

Jenny passar på att tipsa om månadens behandling i September som är 3 för 2 på 25 minuters massagerna.
Boka din tid i receptionen eller ring 0501-70018.


/ Hans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar