söndag 10 oktober 2010

Funktionell träning!

Det blir mycket funktionell träning framöver! Vi fortsätter framöver med FLEX Athletic och cirkelträning som har sitt fokus på äkta funktionell träning. Men kommer snart att ta ett steg till i gruppträningen när vi utökar med Dynamisk Kettlebells. Ytterligare ett pass som vi kallar Individuell gruppträning. Vi kan stolt säga att Nordic Club Mariestad blir en av de första träningsklubbarna i Sverige med Kettlebells på gruppträningsschemat. Kursen för instruktörerna startar nu via nätet och nästa helg väntar två praktiska dagar. Målet är att få 4 instruktörer som kan hålla i passet och vad sägs om 2-3 pass i veckan?

2 kommentarer:

  1. Jättekul att Nordic i Mariestad återigen ligger i framkant när det gäller utbudet av bra och rolig träning! Funktionell träning och särskilt Kettlebells är ju mer aktuellt än någonsin så den här satsningen är ju helt rätt! Ser fram emot att få gå på dessa pass framöver :-)

    SvaraRadera
  2. Tackar Åsa! Vi tycker själva att det är läge för lite gruppträning med K-bells. Vi har ju haft "kloten" i mer än 2 år och tror att fler börjar använda denna träningsform när den finns i gruppträningsmenyn.
    Vill ni läsa mer om dynamisk kettlebells så gå in på dynamisk-kettlebell.se

    SvaraRadera