torsdag 11 februari 2010

Fredags Fräckis!

Stort intresse kring Next Step.. Många är intresserade av att "boosta" sin träning för att få effekt och därmed resultat. Jag kommer ta mig an högst 5 personer med träningsvana som under 10 veckor -var och en för sig- skall spetsa till sin träning med fokus på den målformulering som finns. Maila mig på tommy.rygh@nordicclub.se för mer info och intresseanmälan. Nu till helgens aktiviteter: passa på att testa längdskidor, vädret och spåren kan inte bli bättre. Spår finns på snapen golfbanan ullervad och leksberg. Har du skidor och vill slipa tekniken så har jag lite teknikträning lördag kl 10:00 på snapen. Och nu till fredagsfräckisen som troligen är skriven av en kille men uppskattad av tjejerna.

Den med Björnarna:

En kille möter en tjej på festen och tycke uppstår. Kvällen slutar med att dom lämnar festen ihop och går hem till henne. väl hemma i lägenheten visar hon honom runt och han lägger märke till att i sovrummet så är hela väggen fylld med teddybjörnar, hundratals små björnar trängs på en hylla i rummet. Mellanstora björnar står uppradade i en hylla ovanför och högst upp står enorma björnar sida vid sida. Han tycker det är lite märkligt att denna jättesexiga kvinna samlar på björnar men bestämmer sig för att inte låta sig distaheras av en sådan småsak. Istället vänder han sig om mot kvinnan och kysser henne passionerat. Några sekunder senare sliter dom av sig kläderna och har sex på golvet som vilddjur. Efter den intensiva akten ligger dom omslingrade på golvet hetsigt flämtande. Han frågar:-'hur var det för dig?' Tjejen tar ett djupt bloss på cigaretten och säger:-'du kan välja vilket pris du vill på den nedersta hyllan...'

Ha en riktigt bra fredag

1 kommentar:

  1. Sitter här och ler motvilligt...och funderar på om jag ska kontra med nåt, men det får bli nån annan gång (sitter ju på jobbet...)

    SvaraRadera