onsdag 16 mars 2011

Boxcirkel!


Rensa hjärnan - bli av med aggresioner - gå ner i vikt - få en stark mage- bättre kondition- boxningen är nog den mest heltäckande träningsformen vi har. Idag onsdag kl 18 kör en av våra mest hängivna instruktörer -Evelina- ett riktigt bra boxningspass i cirkelform. Och inga förkunskaper krävs utan boxningen blir vad du gör den till. Och vill du mixa till det lite går du vidare till Core kl 19 eller spinner kl 17:30 i 30 minuter. Vi ses på Nordic!

3 kommentarer:

  1. Hur ligger det till egentligen?? En träningskompis ville gå på på bodypumpen på pump'n spin. Hon kunde av någon anledning inte gå på spinningen och frågade instruktören om det gick bra (hon hade kollat att det inte var fullt på passet)... men fick till svar att det inte gick egentligen(!?). Nu fick hon det ändå, DENNA gången...
    Jag, och fler med mig, går ibland på spinningen på spin'n pump för att sedan gå vidare till pilates eller något annat pass... eller bara för att man helt enkelt inte hinner något mer. Jag har frågat i receptionen varje gång och det har varit helt OK. Vad är det för skillnad?

    SvaraRadera
  2. Hej Susanne! Du får gärna gå på spinningen i spin'pump i mån av plats och det har medlemmar gjort i 10 år. Missförståndet kan ligga i att instruktören ser spinpump passet som ett helt pass och det är det som gör att dom som bokar hela passet går i första hand. Vi ser det samtidigt som bra om du mixar pass i 30 min moduler.

    SvaraRadera
  3. Tack för svar :) Jo självklart så går ju den som bokat sig, i första hand. Men det jag funderade över var att det inte borde vara någon skillnad på "pump delen" och spinningen. Man borde väl kunna välja att gå på antingen det ena eller det andra, i mån av plats... eller hur har ni tänkt där?

    SvaraRadera