onsdag 17 augusti 2011

Hösterbjudande!

Bäste medlem! Vi är oerhört glada över att just du är vår medlem! Som en liten gest till dig som är oss trogen ger vi dig nu din vikt i rabatt. Nu kan du som redan är medlem få ett lägre pris på ditt medlemskap om du tecknar om till ett medlemskap på 24 mån. Vi ger dig rabatt på din vikt! Ju mer du väger ju större blir rabatten:) 1 kg = 10kr -så väger du 80 kg reducerar vi din totala medlemskostnad med 800kr. Oavsett vad du har för bindning på ditt kontrakt kan du teckna om till detta nya erbjudande. Så välkommen in till Nordic för invägning och billigare träningspremie.
Och grattis! Nyhet i gymmet är en sk BRUTALBÄNK - hyffsad stor utmaning för era magmuskler :)

3 kommentarer:

  1. Hej!
    Låter intressant med ombindning av avtal.
    Vad gäller för att kunna göra det? Är det några extrakostnader när man tecknar om avtal?

    Mvh// Ulrika Falk

    SvaraRadera
  2. Nej - inga överraskningar :) och du kan teckna om ditt avtal oavsett vilket du avtal som du har just nu. Någon har precis tecknat om 12 mån eller har kanske 3 mån kvar på ett bundet kontrakt - no matters vi tecknar om alla kontrakt här och nu så får du din vikt i rabatt. Bra va :)

    SvaraRadera
  3. Hej Tommy!
    Kanonbra, måste jag boka tid först eller är det bara att säga till. Vet att jag behöver teckna nytt avtal. Kommer in nästa vecka. Har tyvärr blivit förkyld så jag får ta det lite lugnt med träningen. Ha en bra helg och lycka till Pontus med tävlandet.

    Mvh// Ulrika Falk

    SvaraRadera