söndag 21 augusti 2011

Och höstens stora nyhet är:



Army Fitness och Bootcamp! Träningen beskrivs som tuff men samtidigt anpassad utifrån deltagarna. Övningarna är funktionella och på basnivå där redskapen tas från naturen i form av ex vis stockar och stenar. Bättre kondition, styrka och uthållighet är ett garanterat resultat. I BOOTCAMP utförs fystester under campens inledande och avslutande fas. På Nordic får du möjlighet att testa Army Fitnesspass i gruppträningen som drop in och prova på och vill du vara med på BOOTCAMP så lämnar du inTresse anmälan på mail eller i receptionen. Våra certifierade Army Fitness instruktörer Evelina Johansson och Anders Peltola hälsar dig välkommen till höstens nya gruppträningspass.
PS: har du en kompis som vill träna BOOTCAMP men inte är medlem? inga problem -du behöver inte vara medlem för att delta i BOOTCAMP.

2 kommentarer:

  1. Alltså jag måste bara säga: SUPERKUL!!!!! :D
    Anade att det kunde vara nåt åt detta hållet och hoppades på det!!! Klockrena instruktörer och grymt jobbiga och roliga övningar! Detta kommer absolut bokas in flitigt i höst!

    SvaraRadera
  2. Roligt att du uppskattade passet! Och visst var Anders och Evelina perfekta som instruktörer? Bootcamp och Army Fitness blir något helt nytt men samtidigt något alla kan vara med på. Funktionellt roligt och väldigt jobbigt.

    SvaraRadera