söndag 7 juni 2009

Dags för en ny vecka!


Här såg man fram emot en härlig sport helg med framgångar i fotboll och tennis -så blir det ett stort ANTIKLIMAX! 0-1 mot Danmark var skandal och i tennisen blev Robin Söderling utskåpad (ok han har gjort en bragd men...) . Nej det här får vi glömma snabbt och ta tag i den egna träningen. På tisdag och torsdag blir det löpning för er som gillar det. Tisdag lite längre och lugnare och vi skall prova ett distanspass som kallas klockan. På torsdag är det dom så effektiva 4-minuters intervallerna. Samling 18:00 i Snapen. För er som gillar styrketräning och BodyPump så vankas ett BodyPump Challenge på Torsdag kl 19:00.

1 kommentar:

  1. Jaa vad härligt med en ny träningsvecka!

    Kom igång med löpning under förra veckan och var ute och sprang spåret i Lekevi vid tre tillfällen. Sist jag försökte löpträna var typ sju år sedan och då var det lite 'Nära döden'-upplevelse över det hela :-) Inte så kul! Men den här gången känns det bara superkul och jätteinspirerande! Hoppas att det fortsätter så!

    Annars är ju favoritpassen BodyJam (såklart!) och fredagarnas Spin'n'Pump! Finns det ett bättre sätt att avsluta veckan och starta helgen på?! Tror inte det :-)

    Nästa vecka ska jag gå på dansworkshop på Dansstationen under fyra dagar; 'Girlicious feminine vibe' - det ska bli superkul!

    Ha det gott alla!
    Kraam!!

    SvaraRadera