fredag 29 januari 2010

Fredags Fräckis!

Äntligen fredag igen med ett fantastiskt fint väder! fulla pass idag från morgonspinning till passat Jorden Runt på 80 minuter. Monika låter hälsa att det är klokt med 2 flaskor sportdryck till cyklingen. Och appropå det här med halkan...nu börjar jag bli duktigt trött på alla människor som anser sig vara friska och klagar på att det är halt Ok handikappade och gående med rollatorer för dom kan vi special ploga men för normalfriska: lite halka ger bra träning! så länge du inte skadar dig så blir det en fantastisk träning av nervsystemet. så du som liksom jag gillar att träna se det som en utmaning!
Så till veckans fräckis:

Hon gör sig redo, en lätt skälvning,han går till attack- hon känner en brännande smärta- vill skrika men gör det inte, vet att det blir bättre snart. Han fortsätter viljestarkt-målmedvetet.Så plötsligt upphör han- drar sig försiktigt tillbaka- hon suckar, torkar en tår ur ögonvrån.-Jaha det var rotfyllningen. nu återstår endast några små hål.

Ha en trevlig fredag....

3 kommentarer:

  1. Jaha ja... det var ju grabbigt så det förslog! Hur många jäger blev det egentligen? ;)
    /Suss

    SvaraRadera
  2. F ö vill jag tacka Monica för den roliga och fartfyllda spinningen i fredags. Det var KANON! Hennes entusiasm smittar verkligen av sig :)
    /Suss

    SvaraRadera
  3. Tack Suss! Jag har inte kommit till jägervitsarna än... men visst är det kul när det är en liten knorr på dom?

    SvaraRadera