torsdag 14 januari 2010

Ge oss din bedömning!

Gå in på Eniro.se och rejta din träningsanläggning! Eniro har en tjänst som gör att du som kund till företaget kan lämna dina omdömen om oss som företag. Hjälp oss att bli bättre genom att Rejta på Eniro.se. PS: du är anonym.
http://www.eniro.se/query?search_word=nordic+club+mariestad&geo_area=&what=all

3 kommentarer:

  1. Från det ena till det andra.... Varför är måndagens bodybalance, fredagens spinning och lördagens spin'n pump borttagna??

    SvaraRadera
  2. Hej Anonym! (skriv namn) Christina är den som lägger upp gruppträningspassen i veckoschemat. Hon har att ta hänsyn till att få en bra variation av passen mellan veckodagarna och olika tider på dagen/kvällen. Det är också viktigt att ha bra instruktörer till passen. Ett instrument i bedömningen av gruppträningspassen är nyckeltal där ni kan påverka vilka pass som skall vara kvar genom att delta. Lördagens SpinPump och fredagens spinning hade under hösten få deltagare varför vi lägger krutet på andra pass och tider. Vad gäller BodyBalance har en av instruktörerna begärt Time Out varför vi lagt ett BB på tisdag så att Christina skall kunna ha passet. Hoppas detta är bra svar på dina frågor. Och... det är så att ni bestämmer vilka pass som vi skall köra genom att gå på passen.

    SvaraRadera
  3. En liten not: Håll utkik efter specialpass som vi lägger på fredagar (senast moviepasset) och lördagar.

    SvaraRadera