söndag 30 oktober 2011

Söndagsträning!

Bra jobbat ni 15 som utmanade i nya CrossFit i fredags. Lördagspasset lockade ett gäng morgonpigga träningssugna på Spin/kettlebells och nu plötsligt är det söndag igen. Söndag är träningsdag för många och på Nordic har du mycket att välja på. Vill du inte köra på egen hand så har vi Athletic, BodyPump Spinning, Cirkel och Pilates att välja på. Väljer du cirkelträning så får du bland annat känna på övningarna Grasshoppers och HindiPushups = kanske blivande träningsfavoriter :)
PS1: Visst är det en märklig det här med kändisar? När Paolo Roberto (känd från TV) säger att bantningsmetoder är värdelöst och att det är bättre att man äter mindre och rör sig mer för att hålla vikten - så tappar åhörarna hakan och tycker det är årets nyhet.
PS2: Grattis Töreboda som blir av med Cook Chill och framöver får riktig mat:)

2 kommentarer:

  1. Härlig spinning, som alltid, med Helene Nyman :)
    MEN idag snattrades det alldeles förfärligt bland deltagarna. Ibland så mycket att man inte hörde vad Helene sa. MYCKET respektlöst mot oss alla som var där för att träna... men framförallt mot Helene!!!

    Och hur mycket man får ut av spinningen om man orkar prata en hel timme, det kan man ju undra...

    SvaraRadera
  2. Tack Susanne! Helene är ambitiös och riktigt bra som instruktör. Alltid lite känsligt det där med hur vi som deltagare beter oss på passen. Kanske vi får hjälpa varandra lite :) .... vi är ju vuxna människor...

    SvaraRadera