måndag 21 september 2009

Funderingar från medlemmar!

Tar tillfället i akt att redovisa några frågor i förslagslådan:
1. Under passens gång bör deltagarna vara fokuserade och ej sitta och prata (spec under spinningpassen) Svar: Till viss del håller jag med dig för ibland kanske man stör dom andra genom att prata om något helt annat. Jag får nog säga att det är dom "äldsta" medlemmarna som är dom största syndarna i detta - så rutinerade. Så en liten uppmaning: visa respekt mot andra - var fokuserade -här och nu på passen. prata om annat kan ni göra före och efter..
2. Jag önskar att ni hade ett pass yoga för nybörjare. tack på förhand! Svar: I stort kan man säga att vår ide med gruppträningen är att ni skall kunna gå på passen både om ni är nybörjare och van. Instruktören förväntar sig att det kommer nya och anpassar träningen efter detta. Speciellt Maria i yoga är duktig på att kunna ta hand om nya deltagare så våga prova. Vi ser också genom åren att detta sätt med gruppträning som "smörgåsbord" och meny träningen har förbättrat variationen för er medlemmar = bättre uthållighet och effekt.
3. Spinning kombinerat med athletic! Svar: Senaste åren har vi förbättrat den sk meny träningen där du kan gå mellan pass med ibland 0 byte. och nu kan du faktiskt träna athletic på söndag för att sedan gå på spinning och tisdag cykla Hill för att sedan träna athletic. Ett kombinerat pass så som SpinPump är i nuläget inte aktuellt.
4. Många går runt med sina träningskort och önskemål finns om små pulpeter eller hyllor för att lättare skriva. Svar: bra ide' hittills har det gått bra med att folk lägger korten på golvet och skriver mot befintliga hyllor och väggar. Kanske det finns ett större behov av något bättre då gruppen 60+ ökar. vi får se...
Allt för denna gång. Vill du göra din röst hörd skriver du ett förslag i lådan eller skriver till bloggen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar